Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

La professora Rosa Roig, del Departament d’Economia Aplicada, directora d’una nova col·lecció de llibres sobre gènere i feminisme

  • 29 de març de 2023
Image de la noticia

Finalment, després de diversos anys treballant sobre el tema, s'ha llançat la primera obra de la col·lecció de divulgació d'estudis de gènere científics per part de l'Institut Alfons El Magnànim, de la qual la professora Rosa Roig és directora com a investigadora en igualtat de gènere i membre del IUED (Institut Universitari d'Estudis de la Dona de la UV).

El primer llibre és ‘Gènere i TIC. Fent i desfent gèneres i tecnologies', de la politòloga Núria Vergés, i que compta amb un pròleg d’Anabel Forte, directora de la càtedra de Bretxa Digital de Gènere de la Universitat de València, i amb una introducció de Rosa Roig.

Destaca la professora Roig que des del punt de vista de la transferència del coneixement en matèria d'igualtat de gènere des de la UV i, molt en particular, des del IUED, esta publicació és un pas endavant per compartir el nostre coneixement amb la societat al mateix temps que contribuïm com a investigadores a construir una societat inclusiva d'acord amb els ODS de l'Agenda 2030.

El disseny de la col·lecció és de Félix Bella i el disseny i la il·lustració de la coberta de la il·lustradora Tania Vicedo (imatge de la notícia)

Web de la publicació

Més informació