Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Onze professors i professores de la UV realitzen una estada internacional de formació en emprenedoria

  • 29 de juny de 2022
Onze professors i professores de la UV realitzen una estada internacional de formació en emprenedoria

Cristina Juan García professora de la Facultat de Farmàcia; Germán Llorca Abad professor de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació; Carmen Pérez Cabañero professora de la Facultat d’Economia i el professor José Ignacio Prieto Quesada de la Facultat de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport van obtindre una ajuda de mobilitat dins del Programa Internacional UVemprén Aprèn convocat pel Vicerectorat d’Innovació i Transferència.

El professorat que viatjarà acompanyat per membres de l’equip del seu projecte d’innovació docent, participará els dies 29-30 de juny i 1 de juliol en una programació innovadora organitzada per l’Escola de Negocis de l’Amsterdam University of Applied Sciences (AUAS) que inclourà: design thinking, pedagogia COIL i storytelling.

El professorat participant a la seua tornada desenvoluparà els projectes d'innovació docent presentats, incorporant allò après al llarg de l’estada, amb l’objectiu de posar a l’abast del nostre estudiantat el coneixement adquirit.

Els projectes del professorat participant tenen la següent temàtica:

  • ConTD Hub de creativitat i indústria audiovisual.
  • Incorporació de la sostenibilitat en el sector agroalimentari de manera segura i de qualitat i la seua transferència en les pautes dietètiques del consumidor des de l'aula mitjançant el “MINDFUL EATING DIETÈTIC”.
  • Desenvolupament d'habilitats de màrqueting a través de jocs d'empresa.
  • SPOE (SPOrt business Entrepreneurship)- Emprenedoria en les ciències de l'esport.
  • ApS Salut: emprenedoria en Ciències de la salut: projectes aprenentatges basats en servei social alineats amb l'agenda 2030 i els ODS.

El Programa Internacional UVemprén Aprèn d’innovació docent en emprenedoria universitària ha estat possible gràcies a l’aliança entre el Banc de Santander i la Universitat de València mitjançant la qual es promouen les activitats del campus d'emprenedoria universitària UVemprén – Santander Universitats.