Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

La Facultat d’Economia en el Consorci Internacional TABSA

  • 13 de desembre de 2018
La Facultat d’Economia en el TABSA meeting

Amb motiu del TABSA Fall Conference celebrat a -Bremen del 27 al 30 de novembre 2018, Asunción Hernández, vicedegana de Relacions Internacionals de la Facultat d'Economia i Ana Zorío, Coordinadora de la Doble Titulació Internacional en GIB han participat en les sessions de treball del Transatlantic BusinessSchool Alliance. 

En aquestes sessions s'han tractat assumptes sobre pràctiques internacionals, les convalidacions entre institucions participants; l'obertura de noves dobles titulacions internacionals i la creació de relacions transnacionals duradores que beneficien als nostres estudiants.
En el marc d'aquesta trobada internacional s'ha commemorat el 20 aniversari de la fundació del Consorci TABSA, motiu pel qual es va retre homenatge als fundadors de les diferents universitats membres. Com a representant de la UV va assistir l'ex degà de la Facultat d'Economia Ángel Ortí cofundador de la xarxa TABSA, integrada per la Facultat d´Economiade la Universitat de València (Espanya), Hochshule Bremen   Alemanya), Kedge BusinessSchool (França), University of Hertfordshire (RegneUnit), University of North Carolina atWilmington, University of North Florida, WeberState University i Hofstra University (Estats Units).
Així mateix, els representants de la Facultat han aprofitat la visita per a reunir-se amb el grup d'estudiants de València que estan realitzant actualment les seues estades de doble titulació internacional a Bremen, així com amb estudiants alemanys interessats a realitzar la seua mobilitat internacional en la Facultat d'Economia per al curs 2019-2020.

Imatges: