Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Culturv, de José Manuel Escribano, estudiant d’ADE, Millor Projecte d’emprenedoria edició 2022 de Santander X Explorer

  • 19 de maig de 2022
Culturv, de José Manuel Escribano, estudiant d’ADE, Millor Projecte d’emprenedoria edició 2022 de Santander X Explorer

El 17 de maig s'han fet públics els resultats dels premis atorgats pel centre Explorer de la Universitat de València als millors projectes que han participat en aquesta edició del programa Santander X Explorer, patrocinat per Santander Universitats i el Centre Internacional Santander Emprenedoria (CISE)

Entre el 24 de gener i el 24 d'abril ha tingut lloc la fase formativa de l'edició de 2022 del programa Santander X Explorer, en la qual les persones participants han rebut formació sobre com validar les seues idees de negoci. Els projectes s’han presentat públicament davant del tribunal encarregat de dirimir els premis del centre Explorer de la Universitat de València.

El Millor Projecte d'aquesta edició de Santander X Explorer ha recaigut en Culturv, de José Manuel Escribano Piles, estudiant del Grau en Administració i Direcció d'Empreses. Este projecte busca acostar el sector de la cultura als joves a través d'experiències interactives per a estimular la persona usuària, fent-li viure una experiència única mitjançant una immersió completa dels sentits en un esdeveniment cultural, que li permetran sentir-se part d'una experiència sensitiva, educativa i enriquidora, al mateix temps que experimenten amb les noves tecnologies.

El premi consisteix en un viatge d'una setmana de duració per a participar en la prestigiosa European Innovation Academy que tindrà lloc aquest estiu a Porto, Portugal.

Enhorabona José Manuel, jove i brillant emprenedor!!

Més informació: https://links.uv.es/fdjlNq6