Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Durant el teu intercanvi en la Universitat de València, hauràs de sol·licitar diversos documents importants, tant en arribar com en finalitzar el teu període. Per això, et recordem els certificats essencials que has d'obtindre.

1.            CERTIFICAT D'ARRIBADA I D'ESTADA

Quan arribes a la Universitat de València, rebràs un correu electrònic enviat des d'entreu@uv.es amb el teu Certificat d'Arribada a la UV. El certificat rebut per correu és un document oficial amb una signatura digital vàlida i segell de verificació. En cas de necessitar algun model específic de Certificat d'Arribada perquè siga signat, per favor, emplena-ho i envia-ho a incodocs@uv.es.

Així mateix, en el dia en què acabes la teua estada d'intercanvi en la UV, hauràs de sol·licitar el teu Certificat d'Estada “en línia” a través de la seu electrònica. T'enviarem un correu electrònic amb un enllaç per a descarregar-lo i les instruccions per a fer-lo. Però, en cas que vulgues tindre una explicació detallada del procés ara, pots consultar aquesta guia. Has de tindre en compte que la data d'eixida que apareixerà en el seu certificat serà el mateix dia en què el sol·licite.

2.            CERTIFICAT DE NOTES

Rebràs un correu electrònic amb les instruccions per a sol·licitar el teu expedient acadèmic oficial. Però pots consultar ací les instruccions per a descarregar la teua TOR oficial i gratuït. Per favor, no sol·licites el teu expedient acadèmic fins almenys 1 mes després del teu últim examen per a assegurar-te que totes les teues notes han sigut correctament processades i estan incloses en ell. A més, també és aconsellable que primer comproves que tens totes les teues notes llestes en secvirtual.uv.es. Tingues en compte que els cursos d'espanyol del Centre d'Idiomes de la UV mai apareixeran en el TOR, sinó que hauràs de sol·licitar El seu propi certificat.

Més informació sobre l'escala de qualificacions i el nostre sistema de crèdits.
Addicionalment pots consultar el REGLAMENT DE AVALUACIÓ I QUALIFICACIÓ DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA PER A TÍTOLS DE GRAU I MÀSTER