Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

 

 

    

 

 

   Ja està ací el XX Fòrum d'Ocupació i Emprenedoria!   

Consulta el programa general:
 

Programa general (Provisional)
 
         

 

Consulta el programa per temàtiques (Provisional):
 


Presentació d'Empreses

Ocupació Pública i
Organismes internacionals

Potència la teua Ocupabilitat

Emprenedoria i Innovació
Col·legiació i
Associacions Professionals


Tallers


Amb una lleugera modificació de les dates habituals, els dies 24 i 25 de març, i amb una gran modificació en el format, aquest any en línia, la Facultat d'Economia no perdona la seua cita anual amb l'ocupabilitat.

L'èxit d'aquest esdeveniment, com sempre, depén de tres pilars fonamentals:

  1. Les empreses i entitats participants, a les quals agraïm el seu esforç i la seua dedicació al fet que en el fòrum els nostres estudiants reben tota la informació per a facilitar el seu accés al mercat de treball
  2. El Comité Organitzador, format per un entregat equip d'estudiants, personal tècnic i membres de l'equip decanal.
  3. El públic assistent, format per titulats i, molt especialment, per un estudiantat que aspira de seguida a emprar-se i que té a les seues mans una gran oportunitat per a avançar en aqueix objectiu.

A aquests últims volem donar-vos una sèrie de consells per a traure el màxim partit al Fòrum:

#1. Roman atent a la informació sobre el Fòrum. Prompte estarà disponible el programa i el llistat d'empreses participants. Organitza't segons els teus interessos, perquè el Fòrum només són dos dies i has de compaginar-ho a més amb la resta de les teues activitats.

#2. Analitza a les empreses amb les quals voldràs entrar en contacte directe, esbrina el que pugues sobre elles i així, quan entres al seu estand a xatejar, podràs plantejar-los preguntes interessants. Pensa que cada interacció 1-1 és una oportunitat de mesurar les teues habilitats socioprofessionals i que qualsevol d'aqueixes interaccions podria acabar convertint-se en un cara a cara (virtual) equivalent a una entrevista de treball.

No et deixes enganyar: és un fòrum virtual, però continua sent un fòrum!

#3. Repassa el programa de xarrades. Aprofita l'ocasió per a saber com funcionen els processos de reclutament i selecció de les empreses, o els avantatges de pertànyer a una associació professional, o com emprendre, o com trobar ocupació pel sector públic, o com desenvolupar les teues competències d'ocupabilitat. Tens aquestes oportunitats a només un clic de distància, no és fàcil que això succeïsca, aprofita-ho.

#4. Ve preparant el teu CV. Quan et registres podràs pujar-ho i apuntar-te a ofertes que apareixeran en els estands. Que no t'enxampe desprevingut!

Allibera la teua agenda, perquè els dies 24 i 25 de març estaràs de gom a gom amb el Fòrum!