Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

El Premi Extraordinari és un premi a l'excel·lència acadèmica que s'atorga cada curs als estudiants que han finalitzat els seus estudis de Grau amb millor expedient, a proposta de la Junta de Facultat i d'acord amb el que s'estableix en el "Reglament per a l'adjudicació de premis extraordinaris de les titulacions de Grau de la Universitat de València" ACGUV 32/2012.

La seua obtenció, que es notifica per escrit a l'alumne/a, suposa un esment en l'Expedient i dona dret a una dotació econòmica.

 Premis Extraordinaris de Grau - Curs 2020-2021
Estudiants proposats per la Junta de Facultat per a Premis Extraordinaris del Curs 2020/2021 

Els més brillants estudiants de l'àrea d'economia i empresa de la Universitat de València de Graus del curs 20-21 i de Màsteres del curs 20-21 es van donar cita el dia 17 de juny de 2022 en el hall de la seua facultat per a recollir de mans del vicerector d'Economia i Infraestructures, Justo Herrera i del Degà, Francisco Muñoz els seus molt merescuts Premis Extraordinaris.

 
  Nota de premsa
  Galeria fotogràfica  
  Video

 

El divendres, 17 de juny de 2022,en el Hall de la Facultat d'Economia tindrà lloc el lliurament de Premis Extraordinaris de Graus promoció 2020-2021.

És tot un orgull per a la Facultat d’Economia haver pogut comptar amb tan excel·lents estudiants. Confiem que tant si elegeixes seguir la teua formació amb un postgrau, com si t’incorpores al món laboral, mai perdes el teu vincle amb la seua alma mater, la Universitat de València.