Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Trobada Alumni Facultat d'Economia
Trobada Alumni Facultat d'Economia

El divendres 25 de novembre tindrà lloc la Trobada Alumni FdE.

Encara que molts de vosaltres ja la coneixeu, permeteu-nos que fem una breu presentació per a la resta: La Trobada Alumni FdE és un esdeveniment que organitzem en la Facultat perquè els Alumni passen una vetlada agradable i distesa amb els seus companys de pupitre, alhora que homenatjar a aquells que celebren els 25 anys des de la finalització dels seus estudis.

Si bé es planteja com un motiu per al retrobament d'antics alumnes, siga com siga l'any que van acabar els seus estudis, especialment s'homenatja a aquells que van finalitzar la seua llicenciatura o diplomatura a la Facultat fa 25 anys. En concret, en la Trobada d'enguany s'imposarà la beca taronja a la promoció que va finalitzar els seus estudis en 1997.

El vessant acadèmic de l'acte es completa amb intervencions d'alumnes i professors, finalitzant amb un sopar còctel en el hall de la Facultat, amb un preu de 20 € per persona per a col·laborar en el finançament de l'esdeveniment.

La inscripció es realitza a partir de la pàgina web https://ir.uv.es/economia/TrobadaAlumni on trobareu a més informació addicional de la Trobada, així com fotos d'anys anteriors.

Us animem a tots a participar, bé en qualitat d'Alumni, bé com a professors de totes aqueixes generacions d'estudiants que han passat per les nostres aules i que sens dubte valoraran tornar a veure als seus mentors.

Comptem amb vosaltres el pròxim 25 de novembre!

 

Data 25 de novembre de 2022 de 19:30 a 23:00. Divendres.

 

Lloc de realització Hall de la Facultat d'Economia

 
Organitza

Facultat d'Economia.

 

Contacta fac.economia@uv.es

 
Més informació