Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

La mediació representada gràficament.
La mediació com a alternativa a la via judicial per a la resolució de conflictes

Alumni UV ha organitzat, en el marc del programa d’activitats gratuït Alumni Comparteix, la conferència ‘La mediació com a alternativa a la via judicial per a la resolució de conflictes’ que impartirà l’Alumni Gabriel Izquierdo Martínez al Saló de Graus de la Facultat de Psicologia i Logopèdia de la Universitat de València.

Aquesta proposta pretén donar a conéixer la mediació com a mètode per a la gestió de conflictes, els seus principis teòrics, eines i funcionament pràctic, així com la seua implantació actual. S’analitzaran la naturalesa i tipologia dels conflictes, i les diferents formes o mètodes eficaços i eficients per a la seua gestió.

La mediació és un procés voluntari, flexible i participatiu de resolució pacífica de conflictes, en el qual dues parts enfrontades recorren voluntàriament a una tercera persona imparcial, el mediador, per a arribar a un acord satisfactori. Els diferents tipus de mediació poden ser: Familiar, Laboral, Civil, Veïnal o Escolar. No obstant, existeixen matèries prohibides i que la llei assenyala expressament que no es poden mediar com ara l’estat civil, la declaració d’interdicció, el maltractament infantil, l’adopció i la violència intrafamiliar.

Gabriel Izquierdo Martínez és Alumni i llicenciat en Dret. Advocat des de 1985, Màster en Mediació, mediador en el CMICAV i professor en el Diploma Universitari d’Expert en mediació i gestió de conflictes impartit per l’ICAV en col·laboració amb la Universitat Cardenal Herrera CEU.

 

Data 26 d’abril de 2023 de 18:00 a 19:00. Dimecres.

 

Lloc de realització Facultat de Psicologia i Logopèdia. Saló de Graus. Av. Blasco Ibáñez 21, València. Inscripció online

 
Organitza

Universitat de València

Fundació General UV

Alumni UV

En col·laboració amb la Facultat de Psicologia i Logopèdia UV.

https://www.uv.es/alumniuv

 

Contacta alumniuv@uv.es

 
Més informació