L'Ermita de Godella.
Visita al casc antic de Godella. El Castell i l’Ermita

Alumni UV organitza una visita a Godella per a recórrer la part més antiga del municipi, el Castell i l’Ermita. La visita serà guiada per l’Alumni Josep Vicent López Gil, president del Taller d’Història Local d’aquesta població de l’Horta Nord. De participació gratuïta, requereix inscripció prèvia a través de l’enllaç d’aquest esdeveniment.

La visita començarà a les 10:30 hores a la plaça de Santa Magdalena Sofia, popularment coneguda com Plaça del Castell o del Molí. Des d’ací, l’enclavament més antic del poble, s’iniciarà el recorregut per a acabar a l’Ermita, l’única que a hores d’ara hi ha. 

En els seus orígens, aquesta ermita estava situada fora del casc urbà, però el creixement constant de la localitat l’ha deixada ubicada al mateix centre geogràfic del poble.

La visita es farà a peu en exteriors i es recorrerà una distancia d’uns 2,5 quilòmetres.

Aquesta activitat s’emmarca en la programació gratuïta d’activitats Alumni Comparteix, una iniciativa que compta amb la implicació dels membres del col·lectiu Alumni UV i que acull xarrades, tallers, classes magistrals, cursets, etcètera, proposats i impartits pels mateixos Alumni.

 
Schedule:

Date From 14 november 2022 to 24 november 2022. 24h. Every day.

 
  • 25 november 2022 at 00:00 to 12:00. Friday.
  • 26 november 2022 at 10:30 to 13:30. Saturday.
 

Place Plaça de Santa Magdalena Sofia, Godella (10:30h). Inscripció online

 
Organized by

Universitat de València

Fundació General de la Universitat de València

Alumni UV.

https://www.uv.es/alumniuv

 

Contact alumniuv@uv.es

 
More information