LOGO ETSE
El futur digital: reptes i oportunitats a Europa. Inscripció oberta

  • 1 de desembre de 2021
  • Comparteix_en_FacebookComparteix_en_TwitterComparteix_en_LinkedInComparteix_en_WhatsappComparteix_en_Telegram

JORNADA EL FUTUR DIGITAL: REPTES I OPORTUNITATS EN EUROPA

JORNADA EL FUTUR DIGITAL: REPTES I OPORTUNITATS EN EUROPA

La jornada es celebrarà de forma presencial a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE) el dia 15 de desembre de 10.30 a 13h (0.2.4 Sala de Juntes).

L'objectiu d'aquesta jornada és fomentar la participació de la nostra comunitat investigadora en les activitats del Programa Marc d'Investigació i Innovació de la Unió Europea, Horitzó Europa i en el programa Europa Digital. Es presentaran les oportunitats en àmbit digital, establint connexió amb altres àrees com ara SALUT, MEDI AMBIENT, AGROALIMENTACIÓ, SEGURETAT, ESPAI o CIÈNCIES SOCIALS I HUMANITATS, amb el propòsit de buscar la multidisciplinarietat i la cooperació amb empreses.

La jornada es celebrarà de forma presencial a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE) el dia 15 de desembre de 10.30 a 13h (0.2.4 Sala de Juntes).

AGENDA

10.30 – 10.40 Benvinguda. Maria Dolores Real. Vicerectora de Innovació i Transferència. Universitat de València.

10.40 – 11.40 Programa “Digital Europe”. Programa Horitzó Europa: Salut i Seguretat civil per a la societat. Marina Martínez. CDTI-SOST.

11.40 – 12h Programa Horitzó Europa: Ciència Excel·lent. Rosa García. Secció R+D+I Internacional. Servei de Transferencia i Innovació. Universitat de València.

12h – 13h Programa Horitzó Europa: Món Digital, Indústria i Espai; Clima, Energia i Mobilitat; Recursos alimentaris, Bioeconomia, Recursos Naturals, Agricultura i Medi Ambient. Marina Martínez. CDTI-SOST.

 

Date From 1 december 2021 to 14 december 2021. 24h. Every day.

 

Place Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE)

 
Organized by

SECCIÓ D'R+D+I INTERNACIONAL.

 

Contact sti.internacional.promocio@uv.es

 
More information