Imatge de cultius
Usos artesans i industrials de les plantes en la Comunitat Valenciana

L'exposició 'Usos artesans i industrials de les plantes en la Comunitat Valenciana' que actualment es troba exposada a la sala d'exposicions El Molí de Riba-roja de Túria podrà ser visitada fins al 4 de juliol. Aquesta mostra pretén acostar als ciutadans i ciutadanes al coneixement sobre plantes amb usos artesanals o industrials actuals que creixen en el nostre territori com a autòctones, naturalitzades o cultivades i amb un arrelament cultural intens a la Comunitat Valenciana.

Un nodrit equip d'investigadors especialistes coordinats pels comissaris de la mostra, Isabel Mateu (Departament de Botànica i Geologia) i José Plumed (Jardí Botànic de la Universitat de València), ha participat en l'elaboració dels 32 panells que componen aquesta exposició.

Com a complement a l'exposició els dies 22 i 23 de juny tindrà lloc la conferència 'Les plantes, materials insubstituïbles en usos i costums' impartida pels comissaris de la mostra. És necessària inscripció.

 
Schedule:
  • From 18 june 2021 to 4 july 2021. Monday, tuesday, wednesday, thursday, friday and saturday at 10:00 to 14:00.
  • From 18 june 2021 to 4 july 2021. Monday, tuesday, wednesday, thursday, friday and saturday at 18:00 to 21:00.
  • From 18 june 2021 to 4 july 2021. Sunday at 10:00 to 14:00.
 

Place Sala El Molí, carrer Cisterna, 27 Riba-roja de Túria

 
Organized by

Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat en col·laboració con Caixa Popular i l'Ajuntament de Riba-roja de Túria.

 

Contact vicerec.territori.societat@uv.es, unitatsuport@uv.es

 
More information