Visita del professor Mikael Hedenkvist al Departament d'Enginyeria Química

  • Chemical Engineering
  • February 6th, 2023
 

El professor Mikael Hedenkvist responsable del grup de la Divisió de Materials Polimèrics del KTH-Royal Institute of Technology es va reunir en professors del Departament d'Enginyeria Química.

El passat 26 de gener es va celebrar una reunió de treball entre els professors Mikael Hedenkvist i Anna Hanner del Departament de Tecnologia de Fibres i Polímers del  KTH-Royal Institute of Technology de Estocolm (Suècia) i professors del Departament d'Enginyeria Química de la Universitat de València. 

Mikael Hedenkvist
Mikael Hedenkvist
Anna Hanner
Anna Hanner

La reunió va tindre com objectiu la presentació del KTH-Royal Institute of Technology i del grup d'investigació de Materials Polimèrics, que dirigeix el professor Mikael Hedenkvist i al que col·labora la professora Anna Hanner, per tal d'avaluar possibles colaboracions entre la institució sueca i el Departament d'Enginyeria Química. 

El professor Hedenkvist va presentar les diferents àrees de treball del KTH i més concretament les tasques d'investigació dutes a terme per la Divisió de Materials Polimèrics. Per la seua banda, el director del Departament d'Enginyeria Química, el professor Alberto Bouzas, va descriure els àmbits docents del departament i va presentar els grups d'investigació que formen part del mateix.

A la reunió també assitiren representants del grup d'nvestigació MATS (el professor José David Badia i la investigadora RyC Rosana Moriana) i del grup d'investigació CALAGUA-UV (la professora Victoria Ruano i la investigadora del programa Margarita Salas, Rebecca Serna).

La reunió va servir per a establir les bases de futures col·laboracions tant per al intercanvi d'estudiants (Reglament de Mobilitat d'Estudiants) entre ambdós institucions com per a la participació en projectes d'investigació europeus.