Logo de la Universitat de València Logo Col·legi Major Rector Peset Logo del portal

XXVIII Jornades d'Investigació de les Universitats Espanyoles
XXVIII Jornades d'Investigació de les Universitats Espanyoles

La Universitat de València acull la celebració de les XXVIII Jornades d'Investigació de les Universitats Espanyoles els dies 9, 10 i 11 novembre de 2022. La trobada reuneix, per fi de manera presencial, als principals responsables de la política científica i la gestió de la investigació, la transferència i la innovació de les universitats espanyoles.

Les jornades es desenvoluparan al llarg de tres dies. El dimecres dia 9 de novembre, les cinc xarxes que formen part de la Comissió Sectorial Crue I+D+i (RedUGI, RedOTRI, RedDIVULGA, RedOE i REBIUN) es reuneixen per a debatre i establir les seues línies estratègiques per als pròxims mesos. Els dies 10 i 11 de novembre, dijous i divendres, es dediquen a sessions plenàries i ponències sobre diferents temes d'interés per a la sectorial; concloent amb el plenari conjunt de la Comissió Sectorial.

Aquesta reunió suposa una ocasió excepcional per a intercanviar experiències, aconseguir consensos i analitzar, debatre i proposar recomanacions i protocols d'actuació sobre les qüestions clau dels plans i estratègies que afecten  la I+D+i de les universitats espanyoles.

 

Període de l'esdevenimentDe 9 de novembre de 2022 a 11 de novembre de 2022. Dimecres, dijous i divendres de 08:30 a 16:00.

 

Lloc de realització València

 
Organitza

CRUE - Universitat de València.

 

Contacta crue2022@uv.es

 
Més informació