Logo de la Universitat de València Logo Col·legi Major Rector Peset Logo del portal

Ajudes Fora de classe
Obert el termini de les ajudes ‘Fora de classe’ per a estudiants

Fins al 8 de març està obert el termini per presentar propostes d’activitats socioculturals a les ajudes Fora de classe, dirigides a l’estudiantat de la Universitat de València. Per a organitzar una xarrada o unes jornades, editar una revista, fer una exposició o un audiovisual o posar en marxa un programa de sensibilització al voltant de qualsevol tema d’interés per a l’estudiantat universitari, entre d’altres possibilitats, i que tinguen lloc de l’1 d’abril al 31 d’octubre de 2023.

Els projectes que es presenten poden obtenir fins a 2.500 euros cadascun, depenent de la puntuació que els atorgue la comissió d’avaluació de les ajudes segons el compliment dels criteris fixats en les bases reguladores de la convocatòria. Per això, és important presentar adequadament la sol·licitud de l’ajuda i el projecte.

Cal recalcar que en qualsevol moment de la definició de la proposta d’activitat sociocultural (des de la sol·licitud de l’ajuda, la confecció del pressupost fins a la difusió de l’activitat, etc.), el Servei d’Informació i Dinamització (Sedi) està disponible per assessorar i atendre les consultes de l’estudiantat interessat.

 

Data De 22 de febrer de 2023 a 8 de març de 2023. 24h. Tots els dies.

 

Lloc de realització Universitat de València

 
Organitza

Servei d'informació i dinamització - Sedi.

https://www.uv.es/sedi

 

Contacta foradeclasse@uves

 
Més informació