
10.00-11:15 Per què és saludable i sostenible l'alimentació agroecològica per a tu i pel territori?
Obertura
Alejandro Ramón - Regidor d'Agricultura, Alimentació Sostenible i Horta. Ajuntament de València
Sergio Belda - Cap d'Iniciatives. Vicerrectorat de Sostenibilitat, Cooperació i Vida Saludable UV
Pilar Serra - Vicerectora de Sostenibilitat, Cooperació i Vida Saludable UV
Conferència
Dolors Corella - Catedràtica de la Facultad de Medicina UV-CIBEROBN
Andrea Álvarez-Sala - Dra. en Ciència i Tecnologia dels Aliments, investigadora UV
Conversa
Manuela Molina - productora del Mercat UPV
Carmen Revillo - consumidora del Mercat UPV
Facultat de Dret de la Universitat de València - Avinguda dels Tarongers S/N, 46022 València
9:30-12:15 Tests de salut i sabor - coneix la teua salut i torna a gaudirdels sabors dels aliments
12:15-13:30 Visita guiada al Mercat Agroecològic de la Universitat Politècnica de València
Data 27 d’octubre de 2022 de 10:00 a 13:00. Dijous.
Lloc de realització Saló de Graus de la Facultat de Dret de la Universitat de València
Vicerectorat de Sostenibilitat, Cooperació i Vida Saludable
Universitat Politècnica de València
CERAI
Amb el patrocini de Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica.
Contacta sostenibilitat@uv.es