Logo de la Universitat de València Logo Col·legi Major Rector Peset Logo del portal

Imatge oficial del seminari. Un investigador/a observa a través d'un microscopi.
Investigació en salut: Desafiaments de l'Espai Europeu de Dades Sanitàries

La Càtedra de Privacitat i Transformació Digital Microsoft-Universitat de València convida al seminari híbrid «Health Research: European Health Data Space challenges», que es celebrarà el 16 de novembre. És un seminari interdisciplinari que integra representants dels sectors públic i privat, investigadors i experts en ètica i dret.

El seu objecte essencial consisteix a examinar la Proposta de Reglament de l'Espai Europeu, situar-la en el context dels paquets normatius de la UE aprovats (RGPD i DGA) o en desenvolupament (AI Regulation, Data Act, AI Lialibility, Directives) generant coneixement estratègic en la matèria.

A més, l'objectiu general és analitzar les condicions d'investigació amb dades de salut en l'àmbit mèdic amb la vista posada en la Proposta de Reglament de l'Espai Europeu de dades de salut. Es tracta d'un debat imbricat en l'Estratègia Digital Europea i l'Espai europeu de dades sanitàries. Així mateix, es relaciona directament amb les propostes de Data Governance Act i el Reglament de IA.

 
Període de l'esdeveniment:

Data De 4 de novembre de 2022 a 15 de novembre de 2022. 24h. Tots els dies.

 
  • 16 de novembre de 2022 de 09:30 a 14:30. Dimecres.
 

Lloc de realització Sede de la Representación en España de la Comisión Europea, Sala Europa. Paseo de la Castellana, 46, E-28046, Madrid

 
Organitza

Càtedra de Privacitat i Transformació Digital Microsoft-Universitat de València.

https://www.uv.es/catedra-microsoft/es/catedra-microsoft-uv.html

 

Contacta cmicrosoft@uv.es

 
Més informació