Logo de la Universitat de València Logo Col·legi Major Rector Peset Logo del portal

III edició U.T. l'Eliana (2020)
V Edició Universitat de Tardor de l'Eliana (18 novembre). Inscripció oberta

Amb el títol 'Smart Cities: tecnologia i ciutadania' la Universitat de València, a través del Vicerectorat de Cultura i Societat, presenta la cinquena edició de la Universitat de Tardor de l'Eliana fruit de l'estreta col·laboració entre la Universitat de València, l'Ajuntament de l'Eliana, la Diputació de València i Caixa Popular.

La tecnologia ens envolta i està present a un número, cada vegada major, d’activitats quotidianes de la ciutadania, al mateix temps que té un paper decisiu en el funcionament de les ciutats i els territoris. Aquests han de planificar com utilitzar adequadament la tecnologia per tal de cuidar i incrementar la qualitat de vida de les persones procurant un desenvolupament sostenible que permeta mantindre aquest estatus al llarg del temps.

El plantejament serà intel·ligent mitjançant l'ús estratègic de la innovació i les infraestructures i serveis de les TIC per a la gestió urbana transparent i participativa que responga a les necessitats socials i econòmiques de la societat. Cada població ha d'aplicar un enfocament Smart adequat a les seues característiques, centrat en el benefici de les persones i no en la tecnologia per si mateixa.

Enguany, a més de tractar aspectes tecnològics i organitzatius de les ciutats intel·ligents i el seu impacte sobre la ciutadania, comptarem amb la col·laboració de l’Aula de Còmic del Servei de Cultura Universitària de la Universitat de València, per abordar la visió de les ciutats del futur en la cultura i l'art contemporani.

 
Període de l'esdeveniment:

Data De 26 d’octubre de 2022 a 17 de novembre de 2022. 24h. Tots els dies.

 
  • 18 de novembre de 2022 de 17:00 a 21:00. Divendres.
 

Lloc de realització Centre Sociocultural de l’Eliana (Plaça del Jutge Miquel Comes, 1)

 
Organitza

Universitat de València

Vicerectorat de Cultura i Societat

Diputació de València

Caixa Popular

Ajuntament de l'Eliana.

https://www.uv.es/territorisocietat

 

Contacta territori@uv.es

 
Més informació