Logo de la Universitat de València Logo Col·legi Major Rector Peset Logo del portal

Actors representant en l'escenari
Cuirasses

Teatre a La Nau

Cuirasses

Text de Sara Acàmer i María Albelda

Direcció i dramatúrgia de Javier Sahuquillo i Andrea Caloxe

Per La col·lectiva imaginària.

Quatre joves que al llarg d’anys de compartir pis ja es conformaven com a família escollida. Un bon dia arriba la notícia. El llogater va a partir en dos el pis, el que ha sigut la seua llar, per fer un AirBnB en una de les meitats. Al seu torn, els puja el lloguer de la seua minúscula meitat. “-És inevitable… el barri s’està revaloritzant!”  Marina, Rosa, Pau i Victòria es troben compartint un diminut espai que no poden pagar. L’acceptació de la nova situació els obligarà a reconfigurar la seua quotidianitat al voltant de les necessitats d‘una persona desconeguda, a alçar i tombar murs interns i externs que redefiniran la seua relació en un intent desesperat de conservar una vida ideal que mai han tingut.

Cuirasses ens parla de les cuirasses quotidianes fetes de silencis, mecanismes d’evasió, ficcions, fugides i distàncies que ofeguen crits d’impotència, buits de tristor, desconeixement profund i confusions antigues. Ens parla de la necessitat de la paraula i l’expressió, de la convivència amb els altres i amb nosaltres mateixos, i de l’atenció que li deguem al cos, a les sensacions i allò no necessàriament racional.

Col•loqui cada dimecres amb les companyies en acabar la funció

Les entrades de teatre es podran reservar amb antelació a la Tenda de la Universitat a La Nau i als campus, o bé a la seua web (http://www.latenda.es/entrades). Cada entrada costarà 2 €

 

Període de l'esdevenimentDe 9 de novembre de 2022 a 10 de novembre de 2022. Dimecres i dijous de 19:00 a 20:30.

 

Lloc de realització Sala Matilde Salvador. Centre Cultural La Nau

 
Organitza

Aula d'Arts Escèniques UV.

 

Contacta auladeteatre@uv.es

 
Més informació