Logo de la Universitat de València Logo Col·legi Major Rector Peset Logo del portal

8.700 € en premis amb el programa formatiu Aula Emprén 3i

Es convoca el concurs interuniversitari Aula Emprén 3i (triple impacte) per a seleccionar i recolzar el desenvolupament de les millors idees i projectes emprenedors relacionats amb el triple impacte econòmic, social i ambiental generats en el marc del programa MOTIVEM amb el suport econòmic de la Generalitat.

 

Podran participar en la primera fase d'aquest concurs i competir per tres premis econòmics de 900 € els equips que hagen participat en la competició Idees MOTIVEM celebrada en els cursos: 2020/21 i 2021/22.

Els tres equips seleccionats en aquesta primera fase participaran representant a la Universitat de València en el concurs interuniversitari Aula Emprèn 3i juntament amb les candidatures seleccionades per cadascuna de les universitats públiques valencianes i competiran per tres premis econòmics de 3.000 €2.000 € i 1.000 €.

Aquesta competició interuniversitària se celebrarà els dies 6 i 7 de juliol a València en la Residència Universitària Damià Bonet que allotjarà a l'estudiantat de les cinc universitats públiques participants.

Els equips participaran en un programa formatiu que els permetrà l'adquisició de competències per a transformar el seu projecte en una idea de negoci de triple impacte, social, ambiental i econòmic, comptant amb el suport de José Manuel Martín Corvillo, director metodològic de Yanus Hub i el seu equip.

Els equips podran inscriure's a través de la Seu Electrònica fins al 13 de juny.

Més informació en el següent enllaç.

 

Data De 16 de maig de 2022 a 13 de juny de 2022. 24h. Tots els dies.

 

Lloc de realització Residència Universitària Damià Bonet

 
Organitza

Unitat d'Emprenedoria (UVemprén).

 

Contacta uvempren@uv.es

 
Més informació