Logo de la Universitat de València Logo Col·legi Major Rector Peset Logo del portal

37 ajudes de 500€ en el programa UVemprén Pràctiques Ciutat de València

Obert el termini fins al 21 de maig, per a participar en la segona edició de la convocatòria 'UVemprén pràctiques, ciutat de València', per la qual es convoquen 37 ajudes, de 500 € cadascuna, dirigides a l'estudiantat matriculat en l'assignatura de pràctiques externes, en qualsevol dels màsters oficials que s'imparteixen a la Universitat de València.

 

La convocatòria 'UVemprén pràctiques, ciutat de València', es deriva del conveni de col·laboració signat entre la Universitat de València i l'Ajuntament de la ciutat per a la realització dels programes de millora de l'ocupabilitat en la població jove de la ciutat de València.

Es tracta de 37 ajudes, de 500 € cadascuna, dirigides a l'estudiantat matriculat en l'assignatura de pràctiques externes, ja siga optativa o obligatòria, en qualsevol dels màsters oficials que s'imparteixen a la Universitat de València.

És requisit que la persona sol·licitant estiga empadronada a la ciutat de València i que, en el moment de la sol·licitud, tinga una pràctica adjudicada en empreses situades en aquesta ciutat.

Les persones beneficiàries hauran de presentar, juntament amb la sol·licitud, una breu descripció d'una idea o projecte d'emprenedoria o emprenedoria corporativa sobre el qual es desenvoluparà un diari d'innovació i, en segon lloc, en finalitzar les pràctiques externes, presentar el diari d'innovació amb les conclusions de la seua experiència en l'entitat d'acolliment.

A més, és preceptiu que les persones beneficiàries cursen amb aprofitament un programa de formació en línia de 10 hores UVemprén Campus, orientat a l'especialització en emprenedoria de l'estudiantat, que s'impartirà de manera gratuïta per a les persones beneficiàries d'aquestes ajudes.

Tota la informació es troba disponible en aquest enllaç.

 

Data De 29 d’abril de 2022 a 21 de maig de 2022. 24h. Tots els dies.

 

Lloc de realització Online

 
Organitza

Unitat d'Emprenedoria (UVemprén).

 

Contacta uvempren@uv.es

 
Més informació