University of Valencia logo Logo Chemical Engineering Department Logo del portal


Contingut caducat

Ajudes per a pràctiques internacionals i nacionals d'emprenedoria

  • May 18th, 2022
Image de la noticia

La Universitat de València i la Generalitat Valenciana destinen 20.000 € per a realitzar pràctiques internacionals i nacionals d'emprenedoria en el marc del conveni Campus de l'Emprenedoria Innovadora. Inscripcions fins al 3 de juliol.

La Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, que subvenciona aquestes ajudes, ha llançat la marca Llamp per a impulsar l'emprenedoria basada en la innovació social i tecnològica i en objectius de desenvolupament sostenible.

Els i les estudiants amb un projecte o idea per a emprendre podran optar a 10 ajudes econòmiques per a realitzar pràctiques extracurriculars, relacionades amb la idea de negoci que presenten, de 2 mesos de duració.

  1. Pràctiques internacionals: 5 ajudes de 2.500 € cadascuna per 2 mesos.
  2. Pràctiques nacionals: 5 ajudes de 1.500 € cadascuna per 2 mesos.

Les empreses o institucions en què es realitzen les pràctiques podran estar situades a les regions emprenedores europees (nacionals o internacionals) i als països elegibles del programa Erasmus+.

Les ajudes s'abonaran a compte i es podran gaudir en dos períodes de pràctiques: l'estudiantat matriculat en el curs acadèmic 2021-2022 podrà realitzar-les fins al 30 de setembre i, el matriculat en el curs acadèmic 2022-2023, des de l'1 d'octubre fins al 23 de desembre.

La presentació de sol·licituds es realitzarà d'acord amb el procediment establit en el següent enllaç a partir de l'endemà de publicar-se en el DOGV i fins al 3 de juliol.