Logo de la Universdad de Valencia Logo Sección Sindical - Confederación General del Trabajo del País Valenciano Logo del portal

VACAPAS Estiu 2021

  • 2 junio de 2021
Image de la noticia

OBERT EL TERMINI DEL PROGRAMA D'INTERCANVI D'ALLOTJAMENTS 2021 EN LA SEUA CONVOCATORIA D'ESTIU.

Des de hui i fins al pròxim 13 de juny romandrà obert el termini de presentació de sol·licituds per al Programa d'Intercanvi d'Allotjaments Universitaris per al PAS en la seua fase Estiu 2021, amb una resolució prevista per al 16 de juny.
S'ha incorporat un nou entorn web on es pot obtindre informació de l'oferta, destins, dates, requisits, terminis, sol·licitud, etc.

https://www.uv.es/vacapas

La principal novetat en la gestió és la presentació de sol·licituds mitjançant la Seu Electrònica ENTREU, procediment detallat en la web. Qualsevol dubte podeu consultar-la en vacapas@uv.es
Com cada any, sol·licitem fer un ús responsable del Programa perquè puga arribar a la major quantitat de personal. Recordar que és un Programa dirigit a unitats familiars, informant de les renúncies amb la major antelació possible, i utilitzant la totalitat de l'estada.


Una salutació, cuidar-se, i seguim a la vostra disposició per a atendre els dubtes que us puguen sorgir.

 

ABIERTO EL PLAZO DEL PROGRAMA DE INTERCAMBIO DE ALOJAMIENTOS 2021 EN LA CONVOCATORIA DE VERANO.

Desde hoy y hasta el próximo 13 de junio permanecerá abierto el plazo de presentación de solicitudes para el Programa de Intercambio de Alojamientos Universitarios para el PAS en su fase Verano 2021, con una resolución prevista para el 16 de junio.
Se ha incorporado un nuevo entorno web donde se puede obtener información de la oferta, destinos, fechas, requisitos, plazos, solicitud, etc.

https://www.uv.es/vacapas

La principal novedad en la gestión es la presentación de solicitudes mediante la Sede Electrónica ENTREU, procedimiento detallado en la web. Cualquier duda podéis consultarla en vacapas@uv.es

Como cada año, solicitamos hacer un uso responsable del Programa para que pueda llegar a la mayor cantidad de personal. Recordar que es un Programa dirigido a unidades familiares, informando de las renuncias con la mayor antelación posible, y utilizando la totalidad de la estancia.


Un saludo, cuidarse, y seguimos a vuestra disposición para atender las dudas que os puedan surgir.