Logo de la Universitat de València Logo Secció Sindical - Confederació General de Treball del País València Logo del portal

CGT publica la seua nova Guia de Salut Laboral 2021

  • 16 de juliol de 2021
Image de la noticia

El present document pretén ser una Guia de Salut Laboral, destinada tant al treball de les seccions sindicals com a les persones que siguen delegades de prevenció o que simplement tinguen interés en la matèria. Des de l'any 2002 no s'editava un document similar, encara que dins de les diferents actualitzacions de la Guia Jurídic-Sindical s'ha dedicat sempre un llarg capítol monogràfic a la qüestió. No obstant això, en el present document tractem de donar-li una perspectiva no sols jurídica, sinó també sindical, a la prevenció de riscos laborals. Veurem casos concrets que solen reproduir-se diàriament en les diferents empreses i proposarem mesures d'actuació per a ser capaces d'atacar les causes i solucionar les diferents situacions.

Pots descarregar-te la guia des d'ací


El presente documento pretende ser una Guía de Salud Laboral, destinada tanto al trabajo de las secciones sindicales como a las personas que sean delegadas de prevención o que simplemente tengan interés en la materia. Desde el año 2002 no se editaba un documento similar, aunque dentro de las distintas actualizaciones de la Guía Jurídico-Sindical se ha dedicado siempre un largo capítulo monográfico a la cuestión. Sin embargo, en el presente documento tratamos de darle una perspectiva no sólo jurídica, sino también sindical, a la prevención de riesgos laborales. Veremos casos concretos que suelen reproducirse a diario en las distintas empresas y propondremos medidas de actuación para ser capaces de atacar las causas y solventar las distintas situaciones.

Puedes descargarte la Guía desde aquí