GeneralitatCIDECSICUV Logo del portal

El Servei científic de suport a la investigació i a la divulgació científica té entre els seus objectius el d'acostar als ciutadans la nostra activitat investigadora mitjançant accions de comunicació, i potenciar amb això la visibilitat dels resultats d'I+D+i del nostre centre, al mateix temps que com a generadors i difusors de coneixement obert a la societat contribuïm a complir amb els compromisos adquirits des de les institucions que ens emparen amb l'Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Per a això aquest Servei gestiona i dona suport a les següents accions de comunicació:

- Col·laboració amb els mitjans de comunicació en l'elaboració de continguts, en diferents formats (escrit, sonor, audiovisual, etc.…), que resulten interessants i comprensibles, sense perdre el rigor científic ni els criteris de noticiabilitat. A través de la realització d'aquestes accions es generen entre altres productes notícies i notes de premsa que es difonen a través de diverses plataformes regionals, nacionals i internacionals.

- Donar suport en la difusió cap a la ciutadania dels resultats que els investigadors obtenen en els seus projectes.

- Gestió de continguts i dinamització del lloc web del CIDE, així com de les xarxes socials del centre: Twitter i Instagram @CiDEinvestiga.

- Accions de difusió per a la transferència de resultats i capacitats científiques a l'entorn socioeconòmic.

- Accions d'imatge corporativa i de comunicació institucional.